IWTM BLOG - Iwantthatmusthave BLOG

DE MUST-SEE CITYTIPS #MADRID

  • Geplaatst op
  • 2
DE MUST-SEE CITYTIPS #MADRID

Heb jij net één van de #IWANTCITYTRIP Christmas Edition tassen besteld en zit je nu in volle afwachting thuis van naar welke ‘secret’ Europese bestemming jij zal vliegen? Jij als ware fashionista kunt natuurlijk niet geheel planloos naar je geheime bestemming vliegen, zonder eerste de hipste, nieuwste, beste, en leukste hotspots uitgezocht te hebben! Ze zeggen niet voor niets: “een goed begin is het halve werk”. Daarom beginnen wij bij IWTMH alvast met de nodige dosis voorpret met deze week: The must-see citytips #MADRID!

Kerst Commercial

  • Geplaatst op
  • 0
Kerst Commercial

Hi Kerstduifjes,

Heb jij al onze nieuwe commercial gezien? Met onze te gekke actie? Wij geven een gratis citytrip weg bij een aankoop van onze gekozen musthaves. De parasian zit hier onder andere bij, onze te gekke tussenjas. Maar ook de nieuwe rokjes die nu helemaal in zijn en niet te vergeten onze fake furry sleutelhangers, leuk voor aan sleutels maar ook te gek aan je tas. We hebben vaste musthaves en musthaves die elke week variëren. Met een kleine prijsverhoging van de musthave krijg jij dus een verrassingscityrip ter waarde van 279 euro cadeau!

DE MUST-SEE CITYTIPS #LISSABON

DE MUST-SEE CITYTIPS #LISSABON

Heb jij net één van de #IWANTCITYTRIP Christmas Edition tassen besteld en zit je nu in volle afwachting thuis van naar welke ‘secret’ Europese bestemming jij zal vliegen? Jij als ware fashionista kunt natuurlijk niet geheel planloos naar je geheime bestemming vliegen, zonder eerste de hipste, nieuwste, beste, en leukste hotspots uitgezocht te hebben! Ze zeggen niet voor niets: “een goed begin is het halve werk”. Daarom beginnen wij bij IWTMH alvast met de nodige dosis voorpret met deze week: The must-see citytips #LISSABON!

Sinterklaas Cadeaus

  • Geplaatst op
  • 0
Sinterklaas Cadeaus

Hi Fashionsta!

December is nog maar net begonnen en het eerste feest staat alweer voor de deur, Sinterklaas! Enorm gezellig met je familie en vrienden maar wat geef je iedereen?!