15 makkelijke beginners tips voor surfers!

surfing is niet iets dat je waarschijnlijk zomaar “opneemt”, maar veel mensen hebben het op hun bucket list. Voor sommigen zal de uitdaging om te leren gaan niet goed zijn. Er kan zelfs een faalangst zijn.

Om van deze zorgen te genieten, volgen hier 25 tips voor beginnende surfers, om u te helpen het avontuur te beginnen. Ik zeg poging omdat het waarschijnlijk zal zijn. Los van deze handige tips, verwacht wat werk te doen. Niemand is ooit voor het eerst op een surfplank gesprongen en heeft een haperende overheadgolf veroorzaakt. Net als elke andere sport, moet je wat tijd en moeite doen om te leren en er beter in te worden. Als je deze tips volgt, ben je op weg om een ​​geweldige surfer te worden.

1. Leer om niet alleen te gaan.

Hoe gemakkelijk je het ook vindt, loop nooit zelf naar surfen. Laat een ervaren vriend je leren of ga naar een surfkamp.

2. Kies een goede leraar

Als je besluit wat surflessen te nemen, onderzoek dan de leraar van tevoren. Zorg ervoor dat ze ervaren zijn en goede recensies hebben. Soms leert een goede leraar je niet alleen hoe je moet surfen, maar ze zullen je ook inspireren en helpen surfen.

3. Gebruik een grote surfplank

Dit is een van de beste tips voor het beginnen met surfen die je ooit zou kunnen volgen. Sommige mensen zijn geneigd zo snel mogelijk op kleinere, kortere boards te springen. Een groot bord wil je helpen om betere fundamentele mechanica te ontwikkelen en je zult veel meer golven vangen in de vroege stadia.

4. Zorg dat je een soft-top hebt

Vergis je niet, in het begin zul je er veel tijd aan besteden, in plaats van te staan. Soft-tops zijn goede instapborden en ze zijn veiliger voor iedereen dan hun fiberglas- en epoxy-alternatieven.

5. Surf op een beginnersgolf

Het gebruik van een strand dat geschikt is voor beginnende surfers is cruciaal voor uw surfsucces. Leer surfen op een strand dat bekend staat om zijn goede, gestage golven en het hele leerproces wil soepeler zijn. Kleine golven aanpakken voordat u grotere probeert. Ook al ben je misschien klaar, tenzij je leraar zegt dat je er klaar voor bent, je bent het niet. Vertrouw me, je zult in een mum van tijd je surfspot upgraden met de juiste hoeveelheid toewijding.

6. Besteed eerst wat tijd aan droog land

Als je eenmaal op het strand bent, haast je dan niet in het water. Breng wat tijd door op het strand en doe je uitrekken. Controleer je riem, ga aan boord en neem een ​​moment om de golven te bekijken. Houd de andere surfers in de gaten en zie wat ze doen. Dit is geen gewoonte die je zal stoppen als je eenmaal de beginnerrangen bent gepasseerd.

7. Tempo jezelf

Als je eenmaal in het water bent, zul je jezelf moeten aanpassen. Ik weet hoe opgewonden u zich misschien voelt, maar als u het zelf niet kunt uitstaan, kunt u letsel oplopen. Vergeet niet dat je alle tijd van de wereld hebt om te surfen.

8. Raak niet verward met de grote honden

Dit advies is in onze vorige evenals tip # 5. Het betekent simpelweg afstand houden van ervaren surfers, vooral omdat ze meer uitdagende golven surfen. Als beginner zie je er naar uit om veel fouten te maken en je wilt voorkomen dat je verdwaald raakt op de manier van de mensen. De veiligheid van anderen is net zo belangrijk als uw eigen veiligheid elke keer dat u het water in gaat.

9. Ga lekker zitten op het bord

Hoe raar het ook mag klinken, op een surfplank zitten is niet het gemakkelijkste en ook niet het meest comfortabele van de wereld.

10. paddle, paddle, paddle

Peddelen is iets anders dan dat, tenzij je het doet. De sleutel is om een ​​ritme te vinden en te houden. Dit is waarom ooit voor moet zijn, omdat het keer keer flink vermoeiend zal zijn.

11. Raak gewonnen

Wanneer hij aan het surfen is als een het gaat om, wedt hij / zij weet de vele wipeouts. Elke keer dat je naar boven gaat, ben je in het midden van een zee. De golven zullen elkaar doden, elkeen op een rij zou gefrustreerd zijn, en elke rij blauw vast krijgen. Allemaal ooit onthouden is dat alleaal deel uitmaakt van het spel.

12. Buig naar de knie

Wanneer je ooit in beweging bent, is het noodzakelijk dat je je knieën buigt en riv je kleed. Het is een goede blik in het stijlboek van surf.

13. Blijf loodrecht op het wildwater

Wanneer is een leidende golf voorbij, kun je speciale duiken van racen om te peddelen. Het maakt niet uit wat je kiest, omdat de kloof eenmaal is verbroken. Zoals altijd, telkens als het energie-zee-oppervlak per bord te pakken is, doet elke keer dat het water te trekken doet naar de kust tehe.

14. Veel plezier

Wat je ook doet en waar je ook bent, als je geen plezier hebt, is het het niet waard. Onthoud altijd dat geweldige citaat van Phil Edwards: “De beste surfer die er is, is degene die het meeste plezier heeft.”

15. Ga op een surftrip

Shore of Oahu is een geweldige plek om te surfen op het web, maar er zijn veel plekken in de wereld waar het water warm is en de golven ideaal zijn voor een nieuwe surfer. Je surfen groeit met sprongen in een week waarin je wakker wordt, surft, eet, nog wat surft, slaapt en herhaalt.

Mocht je na het lezen van dit artikel geïnteresseerd zijn om een surfboard te kopen bekijk dan deze link voor de beste prijzen: SUP Board