5 garderobe musthaves voor 2018!

0
1071

Sommige dingen moet je echt gewoon in je kast hebben. Iedereen heeft er wel een andere mening, maar vandaag deel ik jullie mijn top 5 garderobe musthaves.

Een leer jacket

Ik vind een leer jacket echt super tof, het staat iedereen en het staat overal leuk bij. Ik heb er eentje van de H&M, maar je kan ze tegenwoordig overal krijgen. Je hebt ze dan ook in alle soorten en maten. Je kan een leer jasje op een stoere broek combineren, maar ook goed op een rokje. Je kan hem als jas gebruiken, maar ook gewoon als jasje. Super multifunctioneel dus!

Een spijkerjasje

Een spijker jasje vind ik ook echt een musthave! Net zo als een leer jasje, kan een spijkerjasje ook overal bij! Je hebt ze in lichte kleuren, maar ook in donkere. Met scheuren en zonder. Ik heb er 2, eentje van de H&m en eentje van de Zara.

Een mooie basic spijkerbroek

Ik vind dat iedereen wel een spijkerbroek in zijn kast moet hebben. Ik denk dat een groot deel dat dan ook wel heeft. Het mooist is dan ook nog eentje zonder scheuren. Ik ben ook helemaal gek op scheuren in je broek, maar soms is het mooier of netter om het even niet te doen. Natuurlijk zijn broeken met scheuren ook helemaal niet verkeerd.

Een zwart rokje

Of het nou een skater skirt is of dat het een mooie strakke rok is, maakt mij niet uit. Maar zwarte rokjes zijn altijd goed! Je kan ze overdag dragen, maar ook goed naar een feestje of iets anders. Veel mensen denken in de winter vaak, is dat niet koud? Nou, nee, als je gewoon een dikke panty of een maillot eronder draagt, is het niet koud. Het is net zo koud als een dikke spijkerbroek. Natuurlijk draag je het wel wat minder misschien, maar het kan zeker.

Een mooie blouse

Ik vind het echt een musthave om een mooie blouse te hebben. Blousejes kunnen altijd wel. Het kan een zwarte zijn of een mooie blauw. Alles mag. Ik heb ook verschillende blousejes in mijn kast. Kort, lang. Zwart, blauw. Het maakt niet uit.

Dit waren dan mijn musthaves. Natuurlijk zijn er echt nog wel dingen die ook echt super handig zijn voor in je kast. Maar dit waren mijn 5 musthaves. Het is echt niet erg als je iets niet hebt. Ik vind het alleen fijn om het wel te hebben.