6 voordelen van het eten van rauwe honing

1. 6 Voordelen eten van rauwe honing?

Rauwe honing bevat van nature voedingsstoffen en enzymen die een verscheidenheid aan gezondheidsvoordelen en medische toepassingen hebben. Misschien is het daarom dat het door de geschiedenis heen als een folk remedie is gebruikt. Tegenwoordig is ruwe honing nog steeds een populaire voeding en het wordt zelfs in sommige ziekenhuizen gebruikt als een medische behandeling voor wonden. Deze gezondheidsvoordelen zijn echter specifiek voor on-gepasteuriseerde honing.

Bekijk alle honing honing producten bij lokale leveranciers:

rauwe honing bestellen?

Fabrikanten verwerken het grootste gedeelte van honing producten die je in supermarkten vindt. Het verwarmen van de honing helpt de kleur en textuur te verbeteren en verwijdert ongewenste kristallisatie. Helaas worden dan ook antioxidanten en bacteriën verwijderd of vernietigd tijdens het proces.

Als je geïnteresseerd bent in het eten van rauwe honing, dan kan je deze producten het beste kopen bij een lokale producent.

Bekijk enkele gezondheidsvoordelen die rauwe honing te bieden heeft: