7 coole must have spy gadgets die je niet mag missen!

0
1161

Droom je ervan om ook toegang te hebben tot spannende must have spy gadgets en jezelf om te toveren in een hedendaagse James Bond?

Wil je graag op elk moment van de dag kunnen zien wat er in en om je woning gebeurt of wil je simpelweg zonder het licht aan te hoeven doen ’s nachts kunnen zien of je baby lekker slaapt? Dan zal je versteld staan van hoeveel coole James Bond achtige must have spy gadgets er te koop zijn. En ook al zijn ze lang niet altijd noodzakelijk, met een bril waarmee je nachtzicht hebt of een camera verstopt in een huishoudelijk product kun je erg veel plezier beleven.

Hier hebben we de 7 coolste must have spy gadgets voor je op een rijtje gezet.

  1. Pen met een digitale spy recorder

Pen met een digitale recorder

Wil je tijdens een gesprek, een meeting of een andere aangelegenheid ongemerkt opnemen wat er wordt gezegd, dan kun je dit discreet doen met een pen waarin een digitale voice recorder is verwerkt. Vaak kun je deze gewoon als pen gebruiken, dus zal de aanwezigheid niet verdacht zijn. Verder wordt de opnameapparatuur in deze pennen onopgemerkt geactiveerd door voice activation of door een kleine handeling zoals het draaien van een knopje of het schuiven van de clip. Naderhand sluit je de pen aan op je computer en de opgenomen files worden simpelweg naar je harddrive getransporteerd.

  1. Bril met een spy camera

Bril met een spy camera

Een andere manier om aangelegenheden ongemerkt op te nemen is door een bril aan te schaffen met daarin een spy camera verwerkt. Er zijn duurdere en goedkopere modellen spy camera brillen verkrijgbaar en het verschil zit hem vaak in hoe discreet de spy camera verborgen is en de kwaliteit van de beelden en het geluid. Je kunt met zo’n spy bril simpelweg alles filmen wat jij ook ziet en dit vervolgens weer overzetten op je computer.

  1. GPS voertuig tracker

GPS voertuig tracker

Net als in de film kun jij ook vrij simpel een tracker aanschaffen waarmee je op elk moment van de dag de locatie van een voertuig naar keuze kunt volgen. Deze trackers bestaan uit een klein discreet kastje dat je onder aan het voertuig bevestigd met magneten. Vervolgens worden door satellieten signalen doorgegeven en kun jij op je mobiele telefoon, tablet of laptop zien waar deze zich bevindt. Duurdere modellen hebben vaak een batterij die langer werkt en hebben ook ontvangst als het voertuig bijvoorbeeld een garage is binnengereden.

4. Een verlengkabel met afluisterapparatuur

Een verlengkabel met afluisterapparatuur

Wil je precies horen wat er in een kamer wordt gezegd, dan kun je een verlengkabel met afluisterapparatuur plaatsen. De nietsvermoedende personen in de ruimte zullen hier niet achterdochtig van raken, vooral ook omdat de verlengkabel gewoon te gebruiken is. De sterke apparatuur kan elk geluidje in de kamer oppikken en verzenden naar je computer. Soms werken ze met een mobiele telefoon en een SIM kaart zodat je direct kunt meeluisteren.

  1. De Nokia 6120 spy telefoon

Nokia 6120 spy telefoon

De Nokia 6120 ziet eruit als een normale handset en wordt ook zo gebruikt maar van binnen bevat het een aantal hulpmiddelen waarmee jij de persoon die hem gebruikt nauw in de gaten kunt houden. Dit is dus een telefoon die je weggeeft aan iemand anders om te gebruiken. Je krijgt kopieën van sms’jes die met de telefoon worden verstuurd, er zit een microfoon in zodat je kunt meeluisteren met wat er om de telefoon heen gebeurt, natuurlijk kun je zelf de gesprekken die gevoerd worden met de telefoon meeluisteren. Met de ingebouwde tracker weet je altijd waar de telefoon zich bevindt. Dit is handig voor werkgevers die bang zijn dat de bedrijfstelefoon wordt misbruikt, maar ook voor ouders die willen weten waar hun kinderen zijn en of ze veilig zijn.

  1. Een pen met ingebouwde scanner

Een pen met ingebouwde scanner

Wil je snel, ongemerkt en makkelijk een document scannen, dan kun je dit doen met een scannende pen. Deze pennen bevatten een scanner en een bepaald intern geheugen en zijn verder gewoon als pen te gebruiken. Wil je een A4 met tekst scannen dan kun je dit met zo’n pen in 4 tot 8 seconden doen en bezit je een kopie zonder dat iemand anders daar erg in heeft. Deze zet je later simpelweg over naar je computer.

  1. Een bril met nachtzicht

Een bril met nachtzicht

Als laatste zijn er natuurlijk verrekijkers of brillen waarmee je ’s nachts probleemloos in het donker kunt zien. Deze verrekijkers zijn te krijgen in verschillende prijsklassen. Sommigen kunnen ook beelden opnemen, anderen nemen geluiden op en weer anderen hebben een functie om nog verder te kunnen zien met ondersteuning van een extra infrarood lamp. En als je hoofdpijn krijgt van de groene beelden, dan kun je overschakelen naar een rustiger zwart-wit beeld. Met kijkers met nachtzicht kun je in het pikkendonker precies zien wat er zich om je heen afspeelt.

Een grote verscheidenheid aan producten

Wat betreft must have spy gadgets zal je versteld staan van de producten die tot je beschikking staan, en een groot gedeelte hiervan is niet eens erg prijzig. Denk bijvoorbeeld aan een klok, reis mok, een stekker, rookmelder of luchtverfrisser met ingebouwde camera, een USB voice recorder, een stemvervormer voor tijdens telefoongesprekken, opname apparatuur en nog veel meer. Hedendaagse gebruiksvoorwerpen, die je nooit ergens van zou verdenken, kunnen worden ingericht met de nodige must have spy apparatuur. Zo kun jij ook altijd controleren of je bezittingen veilig zijn, dat je baby lekker slaapt of kun je, om welke reden dan ook, ongemerkt gesprekken en beelden opnemen en voertuigen volgen. Net als James Bond.

Lees ook 7 goedkope gadgets die je wel moet hebben!