7 goedkope gadgets die je wel moet hebben!

Goedkope Gadgets zijn er natuurlijk om ons leven makkelijker te maken, om ons te entertainen of gewoon omdat ze frappant zijn. Gadgets heb je niet altijd nodig, maar zijn wel leuk en interessant. Er zijn peperdure gadgets, zoals Virtual Reality sets, Sony Aibo het robothondje of verscheidene huishoudrobots. Maar daarnaast zijn er ook goedkopere gadgets die je soms voor minder dan een tientje aanschaft en waarvan je heel veel plezier zal ondervinden.

Wij hebben er hier 7 Goedkope Gadgets voor je geselecteerd. 

  1. Goedkope Fidget spinners en fidget cubes

Fidget spinners zijn natuurlijk al lang niet meer speciaal, echter er zijn nu een groot aantal verschillende uitvoeringen zodat je de fidget spinner kunt combineren met een ander gebruiksmiddel. Zo kun je iPhone cases kopen met ingebouwde fidget spinners en ook fidget spinners met daaraan een flessenopener. Wil je jezelf op een andere manier kunnen kalmeren dan kun je een fidget cube overwegen. Met deze kleine kubusjes kun je friemelen, op knopjes klikken, met een hendeltje draaien of knopjes schuiven om je zenuwen de baas te worden. Deze gadgets koop je voor onder de €10.

  1. Car Hud Mobile Display

Gebruik jij je smartphone ook als navigatiemiddel, maar heb je geen goede manier om je telefoon in je auto te bevestigen? Dan kun je met de Car Hud Mobile Display altijd zien wat je telefoon weergeeft. Deze display weerspiegelt simpelweg de display van je telefoon. Leg je deze op je dashboard dan kun je zonder je ogen van de weg te houden zien wat hierop staat. De display komt met een antislip mat, zodat je telefoon gewoon blijft liggen, ook als je door de bocht gaat. Deze handige gadget kost €20.

3. Maak je eigen telefooncase

Ben je artistiek en wil je graag een telefooncase hebben die niemand anders heeft? Of wil je een tekening van je kindje altijd bij je kunnen hebben? Dan kun je met de DIY iPhone Case je case zelf beschilderen met 6 verschillende kleuren acrylverf. Zo kun je je eigen ontwerp maken, iemand anders je telefoonhoes laten ontwerpen of iemand een leuk cadeau geven. Een DIY iPhone Case is alleen geschikt voor de iPhone 6 en Galaxy S6 Edge en kost €10. 

  1. Goedkope Gadgets 3D pen

Driedimensionaal tekenen, dat is realiteit geworden. Natuurlijk is er al veel bekend over 3D printen en de voordelen daarvan, maar nu kun je ook 3D tekeningen maken met de 3D pen. De ABS-vullingen smelten en worden vervolgens wanneer je ermee tekent weer snel hard waardoor je 3D kunstwerken kunt maken met allerlei kleuren. De smeltsnelheid is aan te passen. Je kunt een 3D pen al bezitten voor €60. 

  1. Een Goedkope zelf-roerende mok

Iedereen zal het erover eens zijn dat een zelf-roerende mok zeker geen noodzaak is, maar je kunt er je lepeltjesgebruik wel aanzienlijk mee verminderen. Ook als je onderweg bent en je een mok met een deksel gebruikt, kan het handig zijn dat je mok zelf je koffie kan roeren. De knop om het roeren in gang te zetten bevindt zich op de hendel van de mok, zodat je hem ook veilig tijdens het rijden kunt gebruiken. Voor €10 kun je al zo’n exemplaar op de kop tikken. 

  1. Een elektrische spaghettivork

Als je dan toch al een zelf-roerende mok hebt aangeschaft, kun je je uitzet net zo goed uitbreiden met een elektrische spaghettivork. Met deze vork hoef je niet meer met lange spaghettidraden te worstelen en hoef je je spaghetti ook niet te snijden alsof je een kind bent. De vork begint automatisch te draaien als je op het knopje drukt en voor €8 is deze van jou. 

  1. Goedkope Gadgets, Laser keyboard

Ben je het zat om met de kleine knopjes van je telefoon te werken om sms’jes te sturen of e-mails te schrijven? Dan kun je met het laser keyboard snel een keyboard projecteren en deze gebruiken met je tablet, telefoon of desktopcomputer. De projector verbind je makkelijk via bluetooth en kan je een boel frustraties besparen. Het keyboard is klein en dus makkelijk mee te nemen en kan je ruimte besparen op je bureau. En zo’n keyboard is goedkoper dan je denkt; voor een bedrag beginnend bij €25 kun jij deze al bezitten.

Andere ontwikkelingen voor Goedkope Gadgets!

Naast deze 7 voorbeelden zijn er natuurlijk ook een groot aantal andere gadgets die je kunt aanschaffen voor weinig geld. Denk hierbij aan zwevende bonsaiboompjes, bluetooth mutsen, multitool pennen en opvouwbare zonnepanelen. Niet alle gadgets zijn nodig, maar de meesten onder ons zijn het er wel over eens dat je er veel plezier mee kunt hebben. Daarnaast zijn gadgets ook leuke cadeaus om te geven en kun je altijd wel een gadget vinden waarmee je iemand gelukkig kunt maken.

Lees hier de review over de coole must have spy gadgets!