Philips Airfryer XL Uitgekozen tot de beste Friteuse?

Philips Airfryer XL Aanbieding Review: is deze Airfryer het waard?

Aangezien gezondheidstrends een lager vet dieet blijven aanbevelen, zijn veel mensen op zoek naar manieren om vet in hun voeding te verminderen terwijl ze toch het voedsel kunnen eten waar ze van houden. Gefrituurd voedsel is al lang een no-no voor diegenen die vet in hun dieet proberen te vermijden, maar nieuwe technologie verandert het kooklandschap voor gefrituurde etensfanaten.

De lucht friteuse wordt snel populair en sommigen hebben zelfs gezegd dat het de beste uitvinding is voor een snelle en gezonde bereiding sinds de magnetron op het toneel verscheen. De Philips XL Airfryer is een zeer populair model dat veel mensen kiezen om hun standaard friteuse en andere kleine apparaten in hun keuken te vervangen. Dit artikel is bedoeld om de Philips XL Airfryer Aanbiedingen te vergelijken met andere concurrerende modellen.

In dit artikel zullen we de unieke kenmerken van de Philips XL Airfryer aan u beschrijven en u laten weten hoe deze zich verhoudt tot andere modellen en merken binnen dezelfde of vergelijkbare categorieën. U kunt verwachten te leren wat anderen hebben ervaren met deze air fryer en zelfs hoe u deze moet gebruiken en schoonmaken. U zult ontdekken welke accessoires beschikbaar zijn en waar u naartoe kunt gaan om de beste aanbieding te krijgen.

Wat is interessant om te weten over de Philips Airfryer XL?

De Philips Avance XL Digitale Airfryer is een aanrechttoestel ontworpen om uw standaard friteuse te vervangen. Maar kan ook bakken, braden en grillen. De Philips XL Airfryer aanbieding gebruikt de Rapid Air-technologie om voedsel te bakken met weinig of geen toegevoegde olie.

Het zeester ontwerp van de Airfryer combineert snel circulerende lucht die oververhit is voor een gezonder resultaat. Gefrituurd voedsel is knapperig aan de buitenkant, maar blijft aan de binnenkant vochtig en zacht.

Binnen de lijn van Philips Air friteuse heeft het Philips Airfryer aanbieding XL-model een extra grote capaciteit en kan het een indrukwekkende hoeveelheid voedsel van 2,65 kilo bevatten. Het is ontworpen om genoeg voedsel te bevatten om een ​​gezin van vier personen te dienen.

Met de Rapid Air-technologie kunt u een hele frituur kip koken in slechts 30 minuten zonder al te veel voorbereiding. Een mand met diepgevroren frieten kan in 18 minuten klaar zijn.

Omdat de meeste voedingsmiddelen kunnen worden gekookt in de Philips XL Air fryer aanbieding zonder toegevoegde olie, kan de air fryer vaak overtollige olie verwijderen die zich in het voedsel bevindt. Deze overtollige olie komt terecht in de bodem van de voedsellade en kan worden afgegoten aan het einde van het koken.

De Philips XL Airfryer heeft een digitaal aanraakscherm dat zeer gebruiksvriendelijk is. De digitale bediening omvat een timer die kooktijden tot 60 minuten behelst, een klaar-indicator en een automatische uit-functie. De temperatuurregeling is volledig instelbaar op de gewenste temperatuur tussen 150 °  en 390 ° . De bedieningsknoppen hebben een aantal voor instellingen voor het snel en gemakkelijk bereiden van uw favoriete gerechten.

Optionele accessoires kunnen worden gekocht voor de Philips XL Air fryer, inclusief een grillpan en een gelaagde rek met spiesjes, voor het in één cyclus aan elkaar legen van grotere hoeveelheden voedsel.

Esthetisch gezien bevat de Philips XL Airfryer-unit de braadgeur beter dan een typisch frituurapparaat. Hij is uitgevoerd in zwarte of witte buitenkleuren, passend bij uw keukeninrichting.

Het apparaat heeft een aantal veiligheidsvoorzieningen, waaronder een automatische uitschakelfunctie en een koele buitenkant die het ideaal maakt voor een gezinsomgeving

Wat zeggen recensies van de Philips XL?

Een meerderheid van de gebruikers is dol op hun Philips XL Airfryer de ze gekocht hebben. Sommigen zeggen dat het het beste apparaat is dat is uitgevonden sinds de magnetron.

Verschillende gebruikers hebben aangegeven dat er een leercurve is met de Philips XL Airfryer. Zoals elk apparaat met de brede functionaliteit van de Air-fryer, moet u een beetje tijd en experimenten doorbrengen om de beste kooktijden voor verschillende soorten voedsel te leren. U zult willen weten hoe vaak u items moet omdraaien of controleren. De XL wordt geleverd met een basis kookboek bij aanschaf om je op weg te helpen, maar als je efficiënter wordt in het gebruik van de Air-fryer, wil je misschien je kennis uitbreiden met een nieuw kookboek.

Verschillende gebruikers die de air fryer hebben gekocht suggereren dat dit apparaat het beste werkt voor degenen die veel diepvriesproducten en snel voedsel gebruiken in hun kookstijl, hoewel veel gebruikers succes melden met verse groenten, vlees en vis.

Eén gebruiker die de airfryer had aangeschaft meldde dat als u het koken onderbreekt om het voedsel te controleren en u de lade te lang open laat, de timer opnieuw wordt ingesteld.

Met iets meer dan 15 centimeter vierkant en bijna 15 centimeter hoog, is dit een vrij groot apparaat dat een flinke hoeveelheid toogruimte inneemt.

Sommige gebruikers melden dat vetten en oliën die in de bodem van de pan druipen ervoor zorgen dat de Airfryer gaat roken. Er is gesuggereerd om Kosher zout in de bodem van de la te doen om dit te voorkomen.

Hier is een leuke video die laat zien hoe de machine in actie is.

Hoe gebruik je de philips xl airfryer?

De Philips XL Air fryer is redelijk intuïtief en eenvoudig te bedienen. U opent de lade en plaatst het voedselproduct dat u wilt koken in de voedselmand. Sluit de lade en gebruik het digitale aanraakscherm om de temperatuur en de tijd in te stellen op de gewenste waarden. U kunt het koken af ​​en toe stoppen om de status van uw eten te controleren en de items indien nodig te draaien. Zodra het koken is voltooid, kunt u de Air-fryer eenvoudig opruimen door de mand en de lade erin te plaatsen

Hoe maak je de philips xl airfryer schoonmaken?

De fabrikant beweert dat de mand en voedsellade van de Philips XL Air fryer vaatwasmachinebestendig zijn. Sommige gebruikers hebben echter gemeld dat de antiaanbaklaag in de vaatwasser is losgekomen. De beste aanbeveling is om de lade en de mand onmiddellijk na het koken te verwijderen en voorzichtig te weken in een warm sopje. Na de maaltijd wanneer u klaar bent om op te ruimen, maakt de antikleefcoating voedsel eenvoudig schoon te vegen en te wassen in een sopje.

Een paar keer per jaar moet u de machine ondersteboven keren en een scrubby en een wegwerp schoonmaakdoekje gebruiken om de elementen en de ladeholte te reinigen. Mogelijk moet u dit vaker doen als u de Airfryer heel vaak gebruikt en als u tijdens het gebruik rookt.

Philips Airfyer XL Vergelijken?

Philips Airfryer XL tegen T-Fal Actifry welke is het waard?

Philips Airfryer XL gebruikt een voedsellade die in de zijkant van het apparaat wordt geplaatst, terwijl de T-Fal Actifry het voedsel in de bovenkant laadt.
Philips Airfryer XL kookt tot 2,65 lbs voedsel. T-Fal Actifry kookt tot 2,2 lbs voedsel.
Philips Airfryer XL is ongeveer 15 inch in het vierkant en 15 inch lang. T-Fal Actifry is 16 bij 13 centimeter en ongeveer 9 centimeter lang.
Met Philips Airfryer XL kunt u geen voedsel zien zonder het apparaat te openen. T-Fal Actifry heeft een venster bovenaan om voedsel te observeren tijdens het koken.
Met Philips Airfryer XL kunt u de bereidingstemperatuur kiezen terwijl T-fal Actifry dat niet doet.
Philips Airfryer XL heeft een timer met automatische uitschakelfunctie die het apparaat aan het einde van de kookcyclus uitschakelt, terwijl de T-fal Actifry dat niet doet.
Diep reinigen De Philips Airfryer XL omvat het ondersteboven keren van het apparaat als gevolg van de horizontale oriëntatie van de kooklade. De T-Fal Actifry kan volledig rechtop worden gereinigd.
De Philips Airfryer XL kost over het algemeen meer dan de T-Fal Actifry.

Philips Airfryer XL tegen T-Fal Actifry 2 in 1 welke ga je kopen?

Dezelfde vergelijkingen als de T-Fal Actifry met de toevoeging van:

Philips Airfryer XL wordt niet geleverd met het tweede niveau kook rek, maar dit kan afzonderlijk als accessoire worden gekocht. De T-Fal Actifry 2 in 1 wordt geleverd met een tweelaags systeem waarmee je twee verschillende gerechten in dezelfde kookcyclus kunt bereiden.

Philips Airfryer XL tegen Philips Viva aanbieding vs aanbieding!

De Philips Avance Airfryer XL is qua uiterlijk en functie vergelijkbaar met de Philips Viva Airfryer.

Hier zijn enkele verschillen:
De Philips Viva wordt geleverd in digitale en analoge modellen.
De Viva heeft een kleinere capaciteit dan de Philips Avance Airfryer XL.
De Viva wordt geleverd met het tweede niveau rack, terwijl de Philips Airfryer XL een optioneel accessoire rack heeft dat beschikbaar is voor extra aankoop.
De Viva heeft een optioneel bakblikaccessoire dat kan worden gekocht.
De MSRP van de Viva is minder dan de Philips Airfryer XL.
Waar kan ik vervangende onderdelen en accessoires krijgen?

Een beperkt aantal vervangingsonderdelen is verkrijgbaar bij de fabrikant voor de Philips XL Airfryer. Sommige van deze onderdelen zijn beschikbaar op Mediamarkt, bol, blokker, of marktplaats.

U kunt ook verschillende accessoires voor de Philips XL Airfryer kopen, waaronder:

  1. Grillpan
  2. Dubbellaagsrek met spiesjes

Waar kan ik een tweedehands air fryer kopen?

Als u enthousiast bent om te zien hoe de Philips Airfryer in uw gezondere levensstijl past, maar niet in een geheel nieuwe wilt investeren, is het misschien interessant om een ​​gecertificeerd gerenoveerd model te kopen. Verschillende modellen en kleuren zijn beschikbaar Martkplaats.

Wat is de beste prijs voor de Philips XL en waar kan ik deze kopen?

De door de fabrikant voorgestelde verkoopprijs voor de Philips XL Airfryer met aanbieding is ongeveer € 189,99,-. Andere retailers, waaronder Mediamarkt en Blokker, bieden de Airfryer echter aan tegen concurrerende prijzen. Prijzen veranderen vaak, dus als u de laatste aanbieding wilt zien, klik dan hier.

Vonnis: is deze airfryer geschikt voor u?

De Philips XL Airfryer wordt beschouwd als een van de beste lucht friteuses op de markt vanwege de grote capaciteit, veelzijdigheid en de sterk verstelbare digitale bediening. Als u er al van overtuigd bent dat een airfryer een apparaat is dat bij uw kookstijl past, heeft de Philips XL Airfryer een groot aantal geweldige functies die het een geweldige koop maakt voor de enthousiaste air-frying-fans ten opzichte van de andere modellen en merken maken. Als je er een gezin van vier of meer mee moet voeden, wil je er zeker een met de grote capaciteit. Als u flexibiliteit wil bij de kooktemperatuur om een ​​breder scala aan gerechten te bereiden, dan wilt u de instelbare digitale bediening erbij. Als u zich zorgen maakt over de veiligheid, zijn de automatische uit schakelfunctie en de cool-to-touch aan de buitenkant zeer aantrekkelijk. U kan ook eerst de handleiding raadplegen via deze link!

De consumentenbond test vind u hier!

Over het algemeen is de Philips XL Airfryer een geweldige airfryer die geweldige beoordelingen krijgt van gebruikers over de hele wereld.

Als u klaar bent om de beste prijzen voor een Philips XL Airfryer aanbieding te bekijken, Dan kan u hier klikken om te kijken welke aanbiedingen er op dit moment zijn!