Brillenkokers van Orval uit Parijs!

De fashion brillen van vroeger

Brillen, vroeger een niet zo fashionable item, waardoor je er liever niet mee gezien werd. Het waren immers vaak ook niet de meest charmante formaten – denk aan de jampot glazen die je opa en oma vroeger droegen. Alhoewel de grote jampot-bril zijn comeback gemaakt lijkt te hebben. Het zijn geen jampot glazen meer, maar eye catchers waar zo ongeveer elke celebrity mee gezien wordt. Toen mijn ouders terug kwamen uit Parijs hadden ze natuurlijk een souvenirtje voor me meegenomen. Ik kreeg dit super leuke, schattige, vintage brillenkoker/tasje van Orval cadeau! Ja, ook ik heb een bril. Toen ik een bril kreeg toen ik een jaar of veertien was, was ik al super blij met mijn brillenkoker die van kleur kon veranderen… Hocuspocus…

Uitstraling zegt alles

Ik was gelijk verliefd op de vintage uitstraling, de lieve kleurtjes maakten me vrolijk en die schattige hengsels, alsof het een handtasje is, deed mijn hartje natuurlijk al helemaal sneller doen kloppen. Ik heb nog nooit eerder zulke brillenkokers gezien. Zoals ik al zei was ik al onder de indruk van mijn oude brillenkoker die van kleur kon veranderen. Waauuw, want dat was al onwijs spectaculair aangezien de meeste brillenkokers nogal saai zijn.

Fashionable brillenkokers

Maar goed, ik ga jullie natuurlijk niet over deze super leuke, fashionable brillenkokers vertellen, en jullie dan blij maken met een dooie mus. Nope, ik ben wat gaan rondsnuffelen op internet en tadaaaa!! ik vond de website waar je ze kunt kopen. Naast brillenkokers verkopen ze nog veel meer super leuke, vintage, typisch Franse accessoires.

Kijk ook op deze link voor clip on zonnebril