Checklist: Beste en Goedkoopste winterjassen voor de heren

Winterjas heren

Winterjas heren

Welke man heeft niet tenminste één winterjas in zijn garderobe hangen waar hij alle kanten mee op kan? Een mooie winterjas hebben (en daar intens van genieten) is echt niet alleen iets voor vrouwen. Sterker nog: een man met een mooie winterjas heren heeft daar op veel vlakken in zijn leven profijt van. Heb jij jouw ideale heren winterjas al gevonden?

Het belang van goed zoeken

Als je je een beetje verdiept in het type jas dat je graag in je leven wilt hebben, heb je eigenlijk al het halve werk gedaan. Het vinden van een geschikte jas is meestal niet iets impulsiefs of iets wat snel gebeurt. Dat is maar goed ook, want de meeste jassen die op deze manier gekocht worden, gaan niet bepaald lang mee. Wat is dan wel een goede aanpak? Sta eerst maar eens even stil bij jouw huidige levensstijl en persoonlijkheid. Op welke plekken ga je de jas eigenlijk allemaal dragen? Ben je bijvoorbeeld van plan om hem vaak naar het werk te dragen of alleen in het weekend (als je bijvoorbeeld een mooie boswandeling maakt)? Je hebt eindeloos veel opties op het gebied van jassen – het enige wat jij hoeft te doen, is de perfecte match vinden.

Koud, kouder, koudst

het belang voor een goede winterjas als het heel erg koud word!

…En toen was het weer herfst. Even leek het voor altijd zomer te blijven, maar dat is natuurlijk onmogelijk. Daarom trekken we nu allemaal gewillig onze iets dikkere truien en lange broeken aan – en vinden we manieren om toch nog een positieve draai te geven aan die steeds grauwer wordende ochtenden. Iets met een knussere, gezellige herfstsfeer – of zoiets.  De komst van de herfst gaat natuurlijk gepaard met iets anders: de winter, die alvast hier en daar haar komst aankondigt. We weten natuurlijk allemaal wat dat betekent: het is weer tijd voor een gloednieuwe winterjas! Eentje die dit keer wél lang mee gaat.

Bij Style Italy begrijpen we precies waar je naar op zoek bent. Ten eerste wil je er natuurlijk een beetje goed uitzien in je nieuwe winterjas. Toch komt er een heleboel meer bij kijken dan alleen je looks. Gelukkig maar, want daar draait het echt niet alleen om. De meeste mannen zijn (naast een modieus exemplaar) zeker ook op zoek naar een praktische jas. Eentje die hun wilde levensstijl een beetje aankan, zeg maar. Een jas die geschikt is voor activiteiten in de natuur, lange fietstochten… noem maar op. Maar dus ook voor serieuze (en mogelijk iets minder actieve en avontuurlijke) zaken. In zo’n jas heb je lekker veel bewegingsruimte, waardoor je je probleemloos iedere dag je volgende doel kunt bereiken. En er dus ook mee naar je werk kunt gaan. Kunnen we even stilstaan bij de veelzijdige praktische parka? Deze jas is voor veel mannen een echte must. Vooral in een neutrale kleur die gek genoeg nooit saai wordt en overal bij past.

We hebben natuurlijk ook veel andere coole jassen in ons assortiment, zoals donsjassen, jasjes met bontkraag, lange jassen, korte jassen – noem maar op. Het kan zijn dat je even op zoek bent naar een geschikt exemplaar, maar de zoektocht is het zeker waard. Geloof ons maar.

Check het aanbod op StyleItaly.nl!