Hoe bereid je je voor op een bindweefselmassage?

5 stappen om je voor te bereiden op een Bindweefselmassage:

Een bindweefselmassage varieert sterk van een Zweedse of een sportmassage. Terwijl het doel van een Zweedse massage is om lange slagen te gebruiken om je te ontspannen, Een bindweefselmassage is een krachtige massage, waarbij de diepere spieren en bindweefsels worden bereikt. Het doel van een bindweefselmassage is om de diepe spieren aan te pakken en knopen los te maken, spierposities te verbeteren en opgebouwde toxines vrij te maken.

Stap 1

Doe onderzoek om een ​​goede massagetherapeut te vinden. Bel massagebedrijven in uw regio om te informeren bekijk op Facebook, Google bijvoorbeeld naar referenties over hun personeel – bedrijf. Behalve een certificaat en een vergunning om een massage te mogen beoefenen, kan je je ook afvragen hoe lang het individu of bedrijf deze massagediensten uitvoert. U kunt dit eventueel ook aan uw arts vragen of deze een ​​therapeut weet welke hij kan aan bevelen.

Stap 2

Bereid relevante gezondheidsinformatie voor de therapeut voor. Een bindweefselmassage kan enigszins ongemakkelijk zijn. Als u pijn in uw lichaam of verwondingen heeft, dan is dit informatie die een therapeut zeker moet weten. Door de informatie van tevoren klaar te maken, weet u zeker dat u niets bent vergeet wanneer u op uw afspraak komt. U kunt er ook voor kiezen om informatie op te nemen met betrekking tot eventuele allergieën of voorkeuren met aromatherapie-geuren.

Stap 3

Drink water. bindweefselmassages zijn ontworpen om knopen te doorbreken en je spieren aan te passen. Ze geven ook gifstoffen vrij uit de spieren, waardoor je je vermoeid of misselijk kunt voelen na een massage. Goed gehydrateerd blijven door water voor en na de massage water te drinken, zal deze symptomen doen verlichten.

Stap 4

Neem een ​​warme douche voor de massage om je spieren los te maken en je ontspannen te maken. Een fris, schoon lichaam zal de ervaring ook aangenamer maken voor uw massagetherapeut.

Stap 5

Draag losse, comfortabele kleding tijdens de massage-afspraak. Dit zal je helpen je ontspannen te blijven voelen en het proces van uitkleden gemakkelijker maken. U kunt na de massage ook gevoelig zijn, losse kleding is comfortabeler om te dragen.

waarschuwingen

Over het algemeen zijn massages veilig als ze worden uitgevoerd door een opgeleide professionele massagetherapeut. Als u onverklaarde pijn, kanker, bloedstolsels, breuken, artritis of osteoporose heeft, raadpleeg dan een arts voordat u een massage krijgt. Raadpleeg ook uw arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft.