Lenovo presenteert iPhone 6 look-a-like

Lenovo Sisley S90

Lenovo heeft vandaag officieel haar nieuwe smartphone genaamd Sisley S90 gepresenteerd. Helaas voor Lenovo zijn het niet de specificaties of het unieke uiterlijk wat de wereld even op zijn kop zet, maar de gelijkenis die het toestel toont met de iPhone 6 van Apple.

Er zijn momenteel twee zaken erg populair in de telecommarkt, namelijk de iPhone 6 en een sim only. Aan de ene kant de slimme gebruiker die zelf een toestel koopt en veel belminuten en data voor weinig krijgt en aan de andere kant de Apple-fans. Lenovo moet haast wel gedacht hebben, laten we die twee zaken bij elkaar brengen. We bouwen een smartphone die enorm doet denken aan de iPhone 6, maar dan een héél stuk goedkoper is.

De Sisley S90 is wel een kek apparaatje.

Nou, genoeg geklaagd over het uiterlijk en de overeenkomsten met de iPhone 6, want de Lenovo Sisley S90 is zeker geen onaangename gadget.

Aan de achterzijde van het toestel bevindt zich een 13 megapixels tellende digitale camera en aan de voorzijde een 8 megapixels camera. Hij is voorzien van een 5″ Super AMOLED display (HD resolutie), een Snapdragon 410 chipsetmet een 1.2GHz snelle quad-core CPU en 1GB RAM. Het interne geheugen bestaat uit 16GB en is uit te breiden met een MicroSD-kaartje. De batterij is 2,300mAh sterk.

Naar Nederland?

Wanneer en of we de Lenovo Sisley S90 in Nederland gaan zien weten we helaas nog niet. In China zal hij echter niet heel lang meer op zich laten wachten. Men verwacht dat hij daar voor slechts 320 dollar in de winkels zal komen te liggen.