Middel tegen puistjes: Kruitvat Tea Tree Olie

Kruidvat heeft een mooie tea tree lijn. Tea Tree staat helpt tegen veel verschillende dingen. Het versterkt je afweersysteem, helpt bij huidaandoeningen en helpt puistjes voorkomen en/ of verminderen. Ik gebruik dit product nu een dikke maand en ik wil graag mijn bevindingen met jullie delen.

tea tree olie kopen

Hier zit je het flesje met tea tree olie. Het is een klein flesje met een draaidop en een pipetje. Op de flacon staat dat het product huid zuiverend is. Er zit in totaal 10 ml olie in het flesje. Je gebruikt 1 druppel, dus je doet hier ontzettend lang mee.

tea tree olie

tea tree oil kruidtvat tegen puistjes

Ik zet met het pipetje een tea tree druppel op de rug van mijn hand. Dan gebruik ik een wattenstaafje om de onzuiverheden aan te stippen. Ik gebruik voor elke onzuiverheid steeds een nieuw wattenstaafje, anders kun de onzuiverheden juist weer erger maken. Je stipt het aan, masseert het een beetje in met het staafje en dat is het.

de geur van tea tree oil kruidvat

De geur van tea tree is wat apart. Je moet hier echt even aan wennen. Het stinkt eigenlijk gewoon. Ik zette door want ik wilde weten of het zou werken. Toen ik de eerste nacht voorbij was rende ik meteen naar de spiegel. Mmm.. niet echt verschil!

tea tree olie - De onzuiverheden pukkeltjes werden steeds minder kruidvat

Maar op dag 2 werden mijn onzuiverheden duidelijk minder! Wat?! Meen je dat nou. Alles proberen qua duren merken en dan zal dit spul van het Kruidvat gewoon perfect zijn. Inderdaad. De onzuiverheden/ pukkeltjes werden steeds minder. Ik zag mijn huid gewoon opknappen. Één tip: gebruik de tea tree alleen op de onzuiverheden. Ga niet je hele gezicht insmeren, want hiervan krijg je echt uitslag!

Zelf moet ik leren om van mijn pukkeltjes af te blijven. Ongemerkt ga ik er toch aan zitten krabben en dan kan het hele tea tree proces weer opnieuw beginnen. Zonde. Ik merk zeker dat dit product helpt en ik zal hem je ook zeker aanraden. Er is nog een hele lijn van dag- nachtcrème, oogcrème etc. Ik heb zelf de dagcrème en gebruik deze in combinatie met deze olie. Echt een top combinatie! Wel heeft mijn gezicht een beter hydraterend product nodig. Ik merk dat de crème te weinig verzorgd. Alleen de puistjes worden echt duidelijk minder!

Deze tea tree olie is te koop voor €2. Heerlijk budget en het werkt ook nog! Heel fijn. 🙂

Lees hier ook de review over de Avyo gezichtsborstel!