Wat zijn de mode musthaves van het voorjaar 2018?

Je kunt je Facebook pagina niet openen of er staat wel een weer staatje op met een vermelding dat het aankomende zaterdag wel eens 20 graden kan worden! Wat zou dat lekker zijn. Eindelijk mag de winterjas in de kast en verruilen we onze donkere kleding voor lichte jurkjes, gekleurde broeken en vrolijke tops. Maar hoe staat het eigenlijk met jouw zomergarderobe? Wat zijn de musthaves van het voorjaar 2018?

1. Sandalen

De afgelopen jaren zien we de sandalen steeds weer terugkomen. Mooie platte sandalen, sophisticated onder je jurk of een ‘cropped’ jeans. Bij IWTMH beginnen we half februari al te zoeken naar de leukste exemplaren. Dit jaar was het makkelijk want we hebben prachtige sandalen van Bellerose, Won Hundred en Humanoid in de collectie. Let wel, mooie voeten zijn het halve werk. Dus allemaal naar de pedicure deze week.

2. Gehaakt

Jane Birkin was dit voorjaar de inspiratiebron voor mooi aansluitende gehaakte jurkjes. Ook zien we dit seizoen veel gehaakte truien. Braez, Liebeskind en Aaiko hebben allemaal zo’n prachtige opengewerkte trui in de collectie Leuk op een simpele jeans met mooie sandalen of katoenen sneaker.

3. Katoenen blouse

De musthave die je dit jaar niet kunt missen. Er zijn vele varianten dit seizoen. De klassieke modellen, een beetje oversized gedragen of de wat cleanere modellen helemaal tot boven dicht gedragen. Wij zijn fan van de licht transparante blouses van Ruby Tuesday of de dichtgeknoopte blouse van BZR.

4. Geel

Geel vinden we een spannende kleur want …. wie staat geel nou? Nou meer mensen dan je denkt. De knalgele top van Won Hundred is een waar succes en als je besluit dat je echt geen geel kunt hebben, kun je altijd de banaan gele hakken van Won Hundred nog aan!

5. Het witte t-shirt

Het witte t-shirt is de tegenhanger van al het kleurgeweld dit seizoen. BZR en Alchemist hebben prachtige witte t-shirts in de collectie die mooi staan op een gekleurde broek of een lange rok.

Met deze musthaves komen we de zomer wel door! Laat de temperatuur maar stijgen….