De Voordelen van Slip ons – voor gemak en stijl?

Slip ons de mode voor het jaar 2018 staat in het teken van gemak en comfort. Voor vrouwen betekent dit wijdere en hogere spijkerbroeken, grote jassen en comfortabele teenslippers. Voor mannen zal de vrijetijdskleding ook losser worden en meer bestaan uit simpele T-shirts en comfortabele broeken dan op maat gemaakte strakke kleding. Slip-ons, of ook wel instapschoenen genoemd, passen hier natuurlijk uitstekend bij en dit type schoen zal je dan ook veel terugzien volgend jaar. Er zijn verscheidene soorten slip-on schoenen te koop en voor elke outfit, man, kind of vrouw, is er wel een paar dat aansluit.

Slip-ons voor verschillende stijlen

Slip-on schoenen kun je krijgen in een sportieve stijl, in een stijlvolle uitvoering, klassiek of juist met glitters of een interessant motief. Je werkkleding kun je combineren met een leren slip-on die er netjes uitziet, lekker zit en die je zo aan- en uitdoet. Ben je van plan meer sportievere kleding te dragen, dan kun je een sportieve slip-on kiezen zoals de slip-on sneaker en nooit meer hoeven prutsen met veters. Daarnaast zijn er slip-ons met glitter, met een bloemenmotief, met een nationale vlag, met tekenfilmfiguren, in allerlei kleuren en combinaties. Zo kun je een anders misschien saaie outfit tot leven brengen en een speels element toevoegen, mocht je dat willen. Slip-ons zijn dus erg veelzijdig. 

De voordelen van slip ons

Slip-ons zullen dus ook volgend jaar veel gedragen worden en hier zijn goede redenen voor. In 2018 mogen alle modestijlen, kleuren en patronen met elkaar worden gemengd en daar past een paar slip-ons perfect bij. Maar naast de veelzijdigheid zijn slip-ons ook nog eens erg gemakkelijk en hoef je niet door de knieën om je veters te strikken om ze aan te doen. En ook al bieden ze gemak, je levert daardoor niet in op stijl. Slip-ons zijn ook niet erg duur en je kunt deze van een goed merk al kopen voor een bedrag van rond de €50.

De mode van 2018

2018 staat wat mode betreft in het teken van gemak. Dat betekent grotere kleding, zoals truien, broeken, vesten en jassen, hoge sportsokken, grote tassen en comfortabele schoenen. De skinny jeans en de hoge hak lijkt te verdwijnen en plaats te maken voor meer comfortabele maar toch ook stijlvolle varianten. Daarnaast zijn allerlei combinaties mogelijk, zoals verschillende pastelkleuren, ruitjes met streepjes en lange rokken met oma-vesten. En als jij je outfit uitbreidt met een paar kleurrijke slip-ons zal je ook in 2018 heel modieus bezig zijn.