REVIEW: ZOEVA FACE SET

De Zoeva Face Set stond al een lange tijd op mijn wishlist. Ik wilde graag een fijne set met kwasten voor een betaalbare prijs. Nadat ik was had rondgesnuffeld naar recensies was ik toch wel erg nieuwsgierig naar deze set. Het is een prachtige set met in totaal zes kwasten voor het gezicht. Alle kwasten hebben trouwens synthetische haren. Ik heb ze nu al een dikke maand en ik sta te popelen om te vertellen wat ik ervan vind.

Allereerst zit er in de set een concealer buffer. Nummer 142. €6,80

Een perfecte kwast om concealer aan te brengen onder de ogen. Zelf gebruik ik graag mijn vingers, maar daarna gebruik ik deze kwast om het allemaal mooi egaal te maken. Met deze kwast kun je ook goed onder je wipperhaartjes komen! Aanrader!

Buffer kwast/ 104 – €9,50.

De buffer kwast gebruik ik om vloeibare, maar ook poeder foundation aan te brengen op mijn gezicht. Ik heb deze kwast tot nu toe niet zo vaak gebruikt. Dit komt omdat ik in de ‘zomermaanden’ eigenlijk geen foundation draag. De keren dat ik hem heb gebruikt was ik echt overdonderd. Hij aanbrengen van een vloeibare, maar ook poeder foundation is met deze kwast zo makkelijk. De kwast werkt heel fijn en snel en je huid wordt er heel egaal/glad van. Dikke aanrader!

Face Shape/ 110 – €8.20

De naam van de kwast zegt het eigenlijk al, maar met deze kwast kun je het gezicht shapen (vormgeven). Ik breng er highlighter en bronzer mee aan op mijn jukbeenderen, neus en kaaklijn. De kwast is niet enorm groot en daarom perfect om de juiste ‘lijnen’ te vinden in het gezicht. Deze kwast gebruik ik erg graag!

Powder/106 – €9,50

Deze poeder kwast is toch wel één van mijn favorieten kwasten uit de set. Ik gebruik deze kwast erg vaak en ben er nog steeds super blij mee. De kwast is heel fijn om, jaja echt waar,  poeder aan te brengen. Losse of minerale poeder. Daarnaast is deze kwast ook erg geschikt om je foundation af te poederen, te fixeren. De haren van deze kwast zijn zo ontzettend zacht, echt heerlijk om hem op het gezicht te gebruiken.

Luxe Sheer Cheek/ 127 – €10,80

Met deze kwast breng je blush aan op de jukbeenderen of op de appeltjes van je wangen. De kwast is schuin afgesneden zodat het aanbrengen een stuk makkelijker wordt. Persoonlijk vind ik de kwast vergeleken met de andere uit de set wel erg dun voor een blush kwast. Ik gebruik liever de Luxe Face Definer.  Ik heb wel hele fijne recensies gelezen over deze blush kwast, dus… ik geef nog niet op!

Je kunt de kwasten los aanschaffen, maar ik heb ze in een set gekocht bij The Make Up Spot voor €46. Gemiddeld betaal je nu €7,50 per kwast. Dat is natuurlijk heel goedkoop voor goede kwasten! Ik vind de kwaliteit van de kwasten echt verbazingwekkend goed. De haren vallen niet uit en blijven na het wassen lekker zacht. Sommige kwasten verliezen een beetje hun vorm, maar je kunt er goed mee blijven werken.

Mocht je de kwasten los willen kopen kan dat natuurlijk ook.
Heb je nog vragen, stel deze dan even bij de comments.