Sexy kleding dragen naar je werk kan positief zijn

Sexy kleding dragen naar werk kan zo zijn voordelen hebben. Veel vrouwen vragen zich dagelijks af wat voor kleren ze naar werk dienen te dragen. Veel bedrijven hebben toch wel een bepaalde dresscode voor de te dragen kleding. Echter, dit hoeft niet te betekenen dat sexy kleding helemaal niet mogelijk is. Sexy kleding is namelijk veel meer dan korte rokjes en heel strakke bloesjes. Het gaat er bij sexy kleding veelal om wat voor kleren jij goed past en waarin jij je lekker voelt.

Sexy kleding en de 21ste eeuw

Sexy kleding en de acceptatie daarvan heeft een enorme slag gemaakt met de intreding van de 21ste eeuw. Waar van werkende vrouwen in het verleden nog werd verwacht dat zij degelijk en ietwat saai naar werk kwamen is dat tegenwoordig heel anders. Draag je als moderne vrouw niets ietwat sexy kleding die onderscheidend is dan ben je al snel de grijze muis van het kantoor. Uiteraard zijn er bepaalde restricties voor het dragen van sexy kleding op de werkvloer. Werk je bijvoorbeeld bij een bank dan dien je je toch wel aan de dresscode te houden. Echter, ook bij de meer formele werkgevers is het heel goed mogelijk om je uitdagend en trendy te kleden. Wat te denken van mooi gesneden mantelpakjes van een goede kwaliteit stof? Of mooie (niet te hoge) naaldhakken met daarboven een rok met uiteraard een goed uitgesneden split erin. Op het eerste oog zou je bij deze kledingattributen niet direct denken aan ‘sexy kleding’ maar niks is minder waar!

Sexy kleding trekt de aandacht

Sexy kleding trekt nou eenmaal aandacht. We kunnen er wel omheen gaan zitten draaien maar dat is nou eenmaal zo. En als zelfbewuste vrouw mag je daar best gebruik van maken. Stel je maar eens voor dat je gaat solliciteren voor een nieuwe baan. De vrouw die zich ietwat uitdagend kleed middels sexy kleding zal sneller de aandacht trekken dan de vrouw die heel casual op komt dagen. Uiteraard moet er wel met mate gebruik worden gemaakt van deze manier van kleding. Je moet niet te ver gaan en je goed aanpassen aan de heersende normen en waarden binnen het bedrijf.