Speciale geld terug acties 2017-2018 in 1 overzicht

Direct geld verdienen

Hieronder vindt je een groot aanbod van geld terug acties. Het is heel eenvoudig en makkelijk! Je kunt direct geld verdienen door gratis producten te proberen. Je ontvangt in de meeste gevallen het hele bedrag terug! Je dient na je aankoop je gegevens achter te laten. Ook kun je meestal vaak producten testen of worden producten weggegeven. Wil je ook meedoen aan de geld terug acties van deze verschillende websites, ga dan snel naar de website en profiteer van alle deelnemende acties!

Proefmonsters gratis aanvragen

Als je geen enkele actie wilt missen, dan zijn de gratis proefmonsters, probeerverpakkingen en proefpakketten voor jou ook echt de moeite waard! Elke dag wordt de pagina vernieuwd en geüpdatet. Op=op dus wees er snel bij, zodat jij ook kunt profiteren van de super gave acties, het aanbod is namelijk meestal beperkt!

Coolblue

Via Coolblue kun je ook vaak deelnemen aan een leuke geld terug actie door middel van een cashback. Heel erg tof als je via coolblue een product hebt gekocht, waarmee je een gedeelte van het aankoopbedrag terugkrijgt! De cashback ontvang je niet van Coolblue zelf maar via de fabrikant. We raden je aan om de actievoorwaarden op coolblue te lezen. De cashback ontvang je meestal pas na je aankoop en wordt niet direct verrekend, hier dien je rekening mee te houden. Om je geld terug te ontvangen van de lopende actie, van het product dat je hebt besteld, wordt exact omschreven wat je hiervoor moet doen om de cashback te ontvangen.

Bol.com

Zonder zorgen winkelen

Bij Bol.com kun je zonder zorgen al je gewenste producten bestellen. Wanneer je al deze producten en aanbiedingen in de gaten houdt, dan hebben zij vaak op sommige producten een geld terug actie. Je kunt dan je aankoopbedrag binnen een bepaalde periode terugontvangen na aanmelding via de fabrikant, dit verloopt niet altijd via Bol.com zelf. Het werkt heel simpel: je vult een formulier in en vervolgens via de post verstuur je het ingevulde formulier samen met de factuur en streepjescode naar de fabrikant op. Voor meer informatie kun je terecht op de website van de fabrikant. De uitbetaling zal dan ook spoedig geschieden!

Wehkamp

Ook bij Wehkamp kun je vaak meedoen met geld terug acties door middel van een cashback.

Samsung Galaxy S8, S8+ of Note8

In de periode van 4 december 2017 tot en met 7 januari 2018 ontvang je nu maar liefst
50 euro aan cashback als je één van deze mobiele telefoons via Wehkamp besteld: Samsung Galaxy S8, S8+ of Note8, voorwaarde is wel dat je het toestel koopt en behoudt om zo deel te kunnen nemen. Je dient je aankoop uiterlijk 15 januari via Samsung te registreren, de actie verloopt namelijk volledig via Samsung om zo je geld terug te ontvangen

Dit is één van de voorbeelden van een geld terug actie die je via Wehkamp kunt ontvangen, als je via Wehkamp je bestelling plaatst. Kijk snel op de website van Wehkamp, zodat je kunt zien welke acties er op dit allemaal nog meer lopen!

Scoupy

Gratis producten proberen en/of je geld terugontvangen?

Wil jij misschien een nieuwe leuke ervaring proberen om gratis producten uit te proberen en op een hele snelle makkelijk manier je geld terugontvangen? Dan ben je bij Scoupy aan het juiste adres!

Via de website en de gratis Scoup-app kun je je gratis aanmelden voor de cashback-acties die je graag wil proberen. Bij Scoupy vind je altijd een up-to-date overzicht en kun je in 3 eenvoudige stappen heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk je geld terugvragen!

Om mee te kunnen doen dien je altijd eerst een account aan te maken. De status van je Cashback-aanvragen kun je dan ook altijd in je account inzien. In één opslag zie je hoeveel je al hebt bespaard en voordat je het weet kan dit bedrag enorm gaan oplopen en ga je ervaren hoe leuk het is om hieraan mee te doen.

Account maken

  1. Het deelnemende actie product schaf je aan en bewaar je daarvan je kassabon.
  2. Via de App of via de website dien je vervolgens je kassabon in door middel van een foto te uploaden.
  3. Al je persoons en adresgegevens invullen.
  4. Je ontvangt je geld al binnen 2 werkdagen weer terug op je rekening.

Ook is het mogelijk dat je je account tijdens de deelname van een cashback-actie aanmaakt.

Zerodeals

Werkt samen met heel veel bekende Nederlandse webshops. Je kunt via ZeroDeals zoals je gewend bent normaal online gaan shoppen. Het enige verschil is dat de producten die je wil bestellen je eerst vanuit je account op de desbetreffende webwinkel dient te klikken en zo je product besteld. Je spaart door deze extra handeling automatisch extra cashback en kan heel voordelig voor je uitpakken!

Cashback waarom krijg ik dat?

Deze vraag is eigenlijk heel makkelijk te beantwoorden. Je ontvangt geld terug als
” bedankje ” omdat je via een cashbackwebsite je product aanschaft en de website daarvoor dan commissie ontvangt. Het is voor beide dan ook een win-win situatie.
ZeroDeals heeft als geen enkele andere cashback website de meeste webshops waar zij mee samenwerken en dat geeft voor jou als klant heel veel voordeel waar je van kunt profiteren! Als enige in Nederland geven zij de gekregen 100 % commissie terug aan hun leden.

Heel eenvoudig kun je de cashback aanvragen. Via de website dien je je aan te melden en ben je binnen een paar seconden ingeschreven. Wanneer je via de zoekbalk jouw favoriete winkel opzoekt, dan zie je direct welke extra cashback je via ZeroDeals kunt scoren!

Log in op de cashback website via je eigen account en zoek naar de webshop waar zij mee samenwerken om zo je aankoop via het Internet te kopen. Je ziet dan direct hoeveel je aan geld terug gaat ontvangen als je via deze webwinkel je aankoop doet. Je kunt het opgespaarde bedrag in je account vervolgens laten uitbetalen naar je eigen rekening. Ook kun je kunt via ZeroDeals de hoogste cashback in Nederland ontvangen.

Je kunt nu meedoen met geld terug acties van ruim 3500 webwinkels waar deze websites mee samenwerken.