Tip: wil je er ook Sexy uit zien in Shapewear

Sexy in Shapewear: Ken je de scene nog uit Bridget Jones’s Dairy waarin ze die onooglijke grote corrigerende slip draagt? Herkenbaar voor iedere vrouw die wel eens kiest voor afkledend ondergoed in plaats van pikante sexy setjes waarin elk rolletje en bolletje zichtbaar wordt. Vanaf nu hoef je na een romantische avond niet meer in allerlei bochten te wringen, want Hunkemöller komt met een nieuwe Shapewear collectie. Een collectie met figuurcorrigerende ondermode met een bijzonder verleidelijke look.

Waar bestaat de collectie uit?

De Shapewear collectie bestaat uit figuur corrigerende items die dankzij een fashionable twist bijzonder aantrekkelijk ogen. Dankzij de grote diversiteit en bijzondere technieken binnen de collectie heeft Hunkemöller voor elke outfit een passend product. Van cocktailjurkje tot werkkleding, Hunkemöller zorgt voor shapewear die in elke situatie gedragen kan worden. Speciaal voor vrouwen die graag zelfverzekerd en gracieus door het leven gaan.

Rijke Afwerking?

Door de rijkelijke afwerking en de mooie details straalt de collectie luxe en stijl uit. Hunkemöller verrast door het gebruik van onverwachte designs en materialen. Behalve het ontwerp is ook de effectiviteit van Hunkemöllers innovatieve collectie bovengemiddeld. Door exclusieve technieken en vormen geeft de Shapewear collectie precies wat je verwacht: Een prachtfiguur en een verleidelijk gevoel.

Waarom is dit product bijzonder?

Een bijzonder product waarmee bovengenoemde kan worden gerealiseerd is de body uit het Ultra Sonic Program (zie foto links). Deze innovatieve serie is gemaakt van een speciale stof die is geproduceerd om extra krachtige en sterke steun te geven. De randen zijn naadloos, wat ervoor zorgt dat deze reeks onzichtbaar is onder de kleding. De body zelf kan zowel strapless als met bandjes gedragen worden. Uniek aan dit item is dat de bandjes over de gehele lengte van de cup kunnen worden geplaatst, zodat ze onder elke outfit onzichtbaar zijn.

Waarvan zijn de Shapewear producten van gemaakt?

De Shapewear producten zijn gemaakt van extra ondersteunde en lichtgewicht micro. Ook zijn er binnen de collectie veel naadloze producten te vinden, wat ervoor zorgt dat de Shapewear vrijwel onzichtbaar is onder kleding. De eerder genoemde exclusieve technieken en andere bijzonderheden worden per product duidelijk dankzij hangtags, kleine kaartjes met hierop allerhande informatie over het specifieke product. Door de vele bijzonderheden, luxe afwerkingen en beschikbare informatie brengt Hunkemöller alle vrouwen iets wat nooit mogelijk leek; Shapewear om trots op te zijn!

Shapewear kopen?

De Shapewear collectie is vanaf 17 juni te vinden in geselecteerde Hunkemöller winkels en hoort bij de functionele collectie. Prijzen variëren van 12,99 tot 49,99. Verder is het maatbereik binnen de collectie is erg breed. Het grootste gedeelte is te verkrijgen tot maat XXL.

Voor de online shoppers is de collectie te bestellen in de webshop www.hunkemoller.nl.