Top 5 Fashion Must Haves van deze week!

Toegegeven, als we echt iets MOETEN hebben, dan wachten we niet op de uitverkoop. Maar er zijn ook fashion items die we altijd al graag wilden hebben, maar die we gewoon net iets te duur vonden. Kijk en dan moet je dus je slag slaan tijdens de uitverkoop!

Ook in alle webwinkels is het sale, sale en nog eens sale, en wij hebben voor jou het net afgespeurd en onze top vijf van fashion sale must-haves deze week samengesteld:

Must haves deze week:

– Op nummer 1 laktas van Designers Remix

staat de hebberig makende grasgroene laktas van Designers Remix @ Welikefashion. Deze tas fleurt elke outfit in no time op, een blikvanger waar je lang plezier van hebt!

– Op nummer 2 The Love Story Jeans van J Brand

hebben we de iconische The Love Story Jeans van J Brand gezet. Celebs zijn gek op deze jeans die je rondingen prachtig laat uitkomen. Altijd al eentje willen hebben, maar er geen € 245 voor over? Shop ‘m dan nu bij Zenggi.com voor de helft van de prijs!

– Op nummer 3 sandaaltjes van Fornarina

staan de ‘Jenny’ sandaaltjes van Fornarina. Dit hippe modelletje is er in twee uitvoeringen: simpel, stylish zwart en met verschillende gekleurde riempjes. Hebben! Online te koop bij shoewalhalla Omoda.

– Op nummer 4 de Aurobelle kaftan

hebben we het ultieme zomerkledingstuk voor je: de Aurobelle kaftan. Op warme dagen ideaal voor over je bikini en op koelere dagen draag je ‘m gewoon nonchalant op een skinny jeans. So Ibiza! Deze sprookjesachtige katoenen kaftan vind je bij webshop Lovables met een korting van maar liefst 33%!

Last but not least staat op nummer 5 de Bohemian flower bikini.

Deze must-have maakt je zomer pas echt compleet. Te koop bij Hunkemöller, waar overigens alle badmode nu maar 15 euro kost… ssst niet verder vertellen!