USB stick bedrukken, de veilige giveaway

Wil je als giveaway een USB stick bedrukken, maar twijfel je of dit het juiste product is? Over het algemeen zijn giveaways zeker een goed idee om met een klein gebaar het imago van je onderneming positief te versterken. Je kunt ze uitdelen op beurzen, congressen en evenementen maar ook in het bedrijf zelf aan je werknemers – het zal hoe dan ook op prijs worden gesteld. Door je geschenk te bedrukken met je bedrijfslogo laat je ook nog eens een blijvende indruk achter, vooral als het voor dagelijks gebruik bestemd is. Waarom is juist een USB stick bedrukken dan een goed idee?

Denk positief: USB stick bedrukken

Tegenwoordig slaan we veel op in een Cloud, waardoor USB sticks misschien zelfs overbodig lijken. Lijken, want ze zijn ook in een tijd van online opslag nuttig. Zo hebben de meeste computers, laptops, camera’s enzovoorts een USB-aansluiting. Het is bijvoorbeeld praktischer om films op een USB stick te zetten in plaats van een grote externe harde schijf te koppelen aan je scherm. Is het geheugenlimiet van je digitale camera bereikt op vakantie? Je kunt de foto’s gewoon overzetten op een stick! Staat daar dan jouw bedrijfslogo op gedrukt, dan zal de gebruiker jou met positieve gevoelens associëren.

Altijd handig

Een USB stick is een extra gegevensdrager als je een keer niet bij bestanden in de Cloud kunt, bijvoorbeeld als je netwerkverbinding is uitgevallen. Zo gaat je belangrijke werkpresentatie nooit verloren. Je kunt je bestanden gemakkelijk meenemen want een USB stick zal niet veel fysieke ruimte in beslag nemen – je kunt hem bijvoorbeeld aan je sleutelbos hangen. Zo kun je je gegevens ook nog eens snel overdragen aan anderen. Externe opslag in meeneemformaat is dus altijd welkom, het geeft de gebruiker een stukje zeker én zal jouw naamsbekendheid vergroten.