VICTORIA’S SECRET – DREAMS ANGELS: FOREVER

Eindelijk heb ik dan mijn eerste aankoop van Victoria’s Secret. Ik hoor je denken ‘hoe dan?’. Ik heb dit namelijk cadeau gekregen! 🙂 Vicoria’s Secret is in Nederland alleen nog maar op Schiphol te koop. Tsja… hoe vaak kom je daar nou?

Gelukkig heb ik een leuk cadeautje gehad en kan ik eindelijk zeggen dat ik ook wat van dit geweldige merk heb! Kijken jullie even mee?

Het luchtje van Victoria’s Secret, namelijk Dreams Angels Forever.
Het is een eau de parfum. Hoe schattig is de verpakking?

Het flesje heeft mooie ronde vormen en heeft een luxe uitstraling. Op de verpakking staat dat je de droom van deze geur moet beleven. Ze beschrijven een ‘engelen’ geur.

Het flesje heeft mooie ronde vormen en heeft een luxe uitstraling. Op de verpakking staat dat je de droom van deze geur moet beleven. Ze beschrijven een ‘engelen’ geur.

De geur is overheerlijk! Het is een zoete, maar tegelijkertijd een kruidige geur.
Noten: braam, iris en amber.
Amber ken ik eigenlijk niet echt en ik ben er achtergekomen dat dit staat voor warme, volle sensuele geuren. Het valt meteen op zijn plaats bij dit luchtje!

Conclusie:

Ik ben helemaal blij met dit heerlijke luchtje. Hij is zoet en tegelijkertijd kruidig. Echt een luchtje voor mij. Ruik ik echt bramen? Nee, dat niet! Maar een hele zwoele geur, bloemig. Een ‘warme’ geur. Hopelijk begrijpen jullie wat ik hiermee bedoel. 🙂

Het luchtje is helaas alleen op Schiphol te koop of online!
Kijk even op de site van Victoria’s Secret! 🙂